Perswijn beoordeling #5

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat we erg enthousiast zijn over onze eigen wijn. Maar wat is het leuk dat anderen dat ook zijn! Onze wijnen worden goed beoordeeld in het nieuwste nummer van Perswijn (Nr 5, aug/sept 2017).

Perswijn is het meest informatieve wijntijdschrift van Nederland. Zowel de wijnliefhebbers als de professionals uit de handel of Horeca kijken steeds weer uit naar het nieuwste nummer, met een mix van verdiepende artikelen, interviews, columns, wijn-spijs voorbeelden en proefnotities. Voor elke editie vragen ze de vakhandel wijn in te sturen met een specifiek thema; één gebied, druif of wijnmaakmethode. Alle ingestuurde wijnen worden vervolgens blind geproefd door een team van experts uit Horeca en vakhandel. Zo komt men tot een onafhankelijk oordeel. Er wordt een korte proefnotitie gemaakt en de wijn wordt beoordeeld met een puntensysteem of een aantal sterren. Bij het puntensysteem gaat het om een gemiddelde van het aantal wat elk lid van het panel aan een wijn toekent, op een schaal van 0 tot 20. Bij het aantal sterren staat 1 ster voor een slechte wijn en 5 sterren voor een uitstekende wijn.

Omdat we onze blijdschap graag delen krijgt u met kortingscode perswijn 10% korting op deze wijnen!
En ook op alle overige wijnen trouwens.

We waren erg tevreden toen we onze wijn in het nieuwste nummer zagen staan:

* De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes, niet inwisselbaar voor contanten en is geldig t/m 23-08-2018. Maximaal één
kortingscode per persoon/adres. De kortingscode is niet te verzilveren i.c.m. producten uit de cadeau- en vaste lage prijs categorie. 

[yuzo_related]

[TheChamp-FB-Comments style=”background-color:#fff;” title=”

Reacties

” num_posts=”5″ width=”100%”]