wijn valentijn

Binnenkort is het weer Valentijnsdag, hét moment om je liefde te verrassen! En hoe kan je dat nou beter doen dan met een goede fles wijn? Speciaal voor deze bijzondere dag selecteerden wij onze drie meest hartverwarmende wijnen. Stuk voor stuk echte topwijnen voor jouw Valentijn, en alle drie tezamen perfect te combineren tijdens een romantisch diner!

Vier de liefde op Valentijnsdag

Bij feestelijke gelegenheden hoort een mooie fles bubbels, en wat is er nou feestelijker dan het vieren van de liefde? De meervoudig bekroonde Champagne Brut Tradition van Lecomte Père & Fils is hier wat ons betreft geknipt voor! De heldere lichtgroene kleur met gouden tinten en de frisse geur verleiden je tot het nemen van een eerste slok. De indrukken van rijpe appels, toast, citroen en amandelen zijn uitbundig. Naast de frisse hoge zuren is deze Champagne ook zacht en romig.  Zet ‘m koud, dim het licht en kies een romantische film uit… proost!

Champagne Brut Tradition

‘Amare’ Amarone

Wanneer we denken aan een romantische avond bij kaarslicht, dan zien we een idyllisch Italiaans dorpje voor ons in een prachtige omgeving met glooiende heuvels en wijngaarden tot aan de horizon. Waan je in romantisch Italië met de Corte Midea Amarone della Valpolicella DOCG. Met zijn prachtige donkerrode kleur is deze Amarone hét symbool voor de liefde. De wijn heeft een diepe, robijnrode kleur en in de geur is de grote complexiteit niet te missen: volop viooltjes, kers en vanille. Deze Amarone heeft een zwoele smaak met delicate tonen van rijpe kers, braam en pure chocolade. Een wijn om samen eens goed voor te gaan zitten.

Amarone della valpolicella wijn

Een perfect samenspel

Voor de serieuze wijnliefhebber is de romige Chardonnay van Queensland Prestige een prachtig geschenk om samen van te genieten. Deze witte Chardonnay is op een elegante manier rijk en zit vol hinten van tropisch fruit. De uitbundige geur van zacht geel fruit en iets boterigs stuift uit het glas. Impressies van meloen, tropisch fruit en noten zorgen voor een ware smaaksensatie. Een bijzondere wijn voor een bijzondere gelegenheid!

Queensland prestige chardonnay wijn

Rood is de kleur van de liefde. Zoek je een rode wijn waarbij ook de liefde van het etiket afspat? Dan kunnen we je de 94Wines #3 aanraden.

Fijne Valentijnsdag!